Werkplaats

Vertrouw op onze expertise, uw auto in goede handen bij Autobedrijf Wolthof.

Autobedrijf Wolthof is een bedrijf waar u voor het complete onderhoud en reparatie van u auto terecht kunt. In onze werkplaats werkt een zeer toegewijd, vakkundig en goed geschoold team. In onze garage wordt gewerkt met de modernste apparatuur.


Mocht er bij de reparatie een onderdeel besteld moeten worden of duurt een reparatie iets langer, dan laten wij u dat altijd even weten. Wij zullen er dan voor zorgen dat er in overleg vervangend vervoer beschikbaar is.

Kwaliteit

In de werkplaats van Autobedrijf Wolthof staat klanttevredenheid voorop. Het team doet er alles aan om u zo goed mogelijk van dienst te zijn en u weer veilig op weg te helpen. Bij Autobedrijf Wolthof kunt u dus rekenen op kwaliteit, betrouwbaarheid en een uitstekende service.

Daarnaast staan de monteurs van Autobedrijf Wolthof bekend om hun vakkundigheid en kennis. Zij zijn op de hoogte van de nieuwste ontwikkelingen op autogebied en weten als geen ander hoe ze een probleem moeten oplossen. Bovendien werken ze snel en efficiƫnt, zodat u uw auto niet langer hoeft te missen dan nodig is.